• Styrk din
    kommunikative
    indsats

Enklere adgang til kommunikationsmateriale

Arbejdet med at motivere især unge til at læse teologi og vælge præsteembedet som livsgerning kræver en vedholdende indsats af os alle.

Stiftsudvalget ”Folkekirken som attraktiv arbejdsplads” har udviklet forskelligt materiale til brug for uddannelsesmesser og andre aktiviteter. Overalt i landet får materialet særdeles positiv respons. Nu gør vi det nemmere for dig at rekvirere det materiale, som du måtte have lyst til at anvende bl.a. plakater til jeres opslagstavler, annoncering i kirkebladet og lokalaviser samt til jeres hjemmeside og diverse arrangementer. Desuden kan du vælge nogle videoer, som I kan lægge på jeres hjemmeside, Facebook og andre sociale medier.

Hvis du har forslag til andre kommunikationselementer, bedes du sende en mail til formanden for udvalget, Erik Søndergård: esoe@km.dk

MATERIALE

Download kræver, at du har Acrobat Reader – download her. Når du vælger elementer, klikker du blot på dem, hvorefter pdf’erne åbnes i en ny fane. Når du har downloadet, kan du skalere printmateriale, så det passer til jeres behov. Alt materiale er udviklet i trykklare pdf filer.

BROCHURE
BROCHURE TIL BRUG FOR HJEMMESIDE OG SOCIALE MEDIER
PLAKATER
plakater
PLAKATER SOM I SELV KAN PRINTE OG ANVENDE BL.A. TIL OPHÆNGNING PÅ OPSLAGSTAVLER OG TIL ARRANGEMENTER
ROLL UPS
Rollups
ROLL UPS TIL ARRANGEMENTER. LEVERES OGSÅ MED DOBBELTSIDET KASSETTE, DER GIVER MULIGHED FOR PRINT PÅ BEGGE SIDER
BESTILLES SAMLET PÅ WWW.UDSTILLINGSSYSTEMER.DK/DANDISPLAY-ROLL-UP
LYSKASSER
PRINTMATERIALE OG LYSKASSER TIL MESSER ELLER EGNEDE RUM, LYSKASSEN HAR PRINT PÅ BEGGE SIDER, LIGHTBOX GO SKABER ET OPLYST BLIKFANG. BESTILLES SAMLET PÅ WWW.UDSTILLINGSSYSTEMER.DK/LIGHTBOX-GO
UDSTILLINGSVÆG
PRINTMATERIALE OG UDSTILLINGSMODUL TIL MESSER. LØSNINGEN BESTÅR AF ENKELTRAMMER, DER NEMT OG HURTIGT KAN SAMMENBYGGES TIL EN ØNSKET OPSTILLING. BESTILLES SAMLET PÅ WWW.UDSTILLINGSSYSTEMER.DK/FLEXIFRAME
DISK
PRINTMATERIALE OG PRAKTISK SAMMENKLAPPELIG DEMO-DISK. DANDISPLAY DEMO-DISKBUET HAR PRINT PÅ FRONT OG BEGGE SIDER. BESTILLES SAMLET PÅ WWW.UDSTILLINGSSYSTEMER.DK/DANDISPLAY-DEMO-DISK
ANNONCER
ANNONCER TIL LOKALAVISER, KIRKEBLADE MV.
LOGO
LOGO I SORT TIL HVID BAGGRUND OG LOGO I HVID TIL PLACERING PÅ MØRKERE FARVET BAGGRUND

Digitale elementer

Vi har produceret nogle videoer, som I kan lægge på jeres hjemmeside, Facebook og andre sociale medier.

3 videoer hvor 3 præster fortæller noget om deres hverdag
1 video med en feltpræst

Det er en god idé at uploade videoerne over tid – én ad gangen.

Desuden har vi udviklet en animation med kavalkade om jobbet. Den kan både lægges på jeres hjemmeside, Facebook og andre sociale medier. Kavalkaden kan også installeres på iPad til brug ved udstillinger, messer mv.

VIDEOER
VIDEO MED FRANCES BENZON
VIDEO MED ADAM GARFF
VIDEO MED CHRISTINA SEERSHOLM
VIDEO MED FELTPRÆST ORAL SHAW UDSTATIONERET I AFGHANISTAN

Feltpræst Oral Shaw

I dag er den officielle flagdag for Danmarks udsendte, men vidste du, at der i alt er 95 feltpræster tilknyttet Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet? Hør her feltpræst Oral Shaw fra Aalborg Stift fortæller om feltpræstens opgaver. Flagdagen i dag markeres bl.a. med en mindegudstjeneste i Budolfi Kirke her kl. 13.15, hvor biskop Henning Toft Bro vil prædike.

Slået op af Aalborg Stift i Torsdag den 5. september 2019

ANIMATION
ANIMATION OPTIMERET TIL IPAD PRO KAN OGSÅ BRUGES PÅ DIGITALE MEDIER

Analyse

Alt materiale er udviklet på baggrund af omfattende kvalitative analyser blandt gode folk i og omkring Folkekirken. Hvis du har lyst til at læse den seneste analyserapport fra 2017, kan du downloade den her.

©2017 FOLKEKIRKEN | blivpræst.dk | STRATEGI, IDÉ, DESIGN OG TILRETTELÆGGELSE: Handpicked